Izrada web stranice

Krenimo od sebe: kad nas zanima pojedini proizvod ili usluga, prva stvar koju ćemo napraviti je upisati je u tražilicu kako bismo doznali više. Već je tu jasna važnost web stranica – one ne služe samo za imidž, nego na jednom mjestu nude sve potrebne informacije potencijalnim klijentima ili kupcima.

Pri razmišljanju o oglašavanju, mnogi se često oslanjaju na društvene mreže, zaboravljajući da je web stranica ta koja ostaje u trajnom vlasništvu klijenta. Klijent ima slobodu prilagoditi je svojim potrebama i poslovnim ciljevima te tako brza i funkcionalna web stranica postaje najbolji marketinški alat.

Izrada web stranice

Koraci kojih se pridržavamo prilikom izrade web stranice

Izrada web stranice
  1. Prvi korak se sastoji od prikupljanja informacija. Ovdje se upoznajemo s vašim poslovanjem i tvrtkom te definiramo ciljeve koje želite postići web stranicom.

  2. Drugi korak je planiranje izrade web stranice i dizajna. U ovom koraku izrađujemo mapu vaše stranice. Mapa stranice je lista koja se sastoji od glavnih tema i poglavlja vaše web stranice kao i od podtema. Dobro kreirano korisničko sučelje preduvjet je za kvalitetnu web stranicu na kojoj će se vaš potencijalni kupac lako snalaziti. Ovdje također dogovaramo koje će se elementi na vašoj stranici koristiti. To su npr. izgled vaše navigacije, animacije, slike, video i sl.

Nakon sastanka i svih dogovora šaljemo vam naš prijedlog rješenja web stranice (dizajn) koji dorađujemo do konačne potvrde s vaše strane.

  1. Treći je korak programiranje web stranice i seo optimizacija. Izrađujemo moderne i responzivne web stranice prilagođene za sve uređaje koji se danas koriste. Također optimizirat ćemo web vašu stranicu za što bolju poziciju na tražilicama te ćemo ju prilagoditi za sve vrste tražilica.

  2. U četvrtom koraku testiramo funkcionalnosti i ispravnost web stranice. Nakon što je stranica istestirana ona se postavlja na naš server i postaje dostupna online.

  3. U korake izrade web stranice ubraja se i korak održavanja web stranice. Nakon što smo vam isporučili gotovu web stranicu naš posao nije gotov. Mi i dalje komuniciramo s vama u slučaju da je na stranici potrebno nešto promijeniti ili nadograditi.

Izrada web stranice
val

Pogledajte naše radove