Novosti

Zašto Vam je potrebna web stranica?

Zbog užurbanog ritma života u modernom svijetu, potrošači žele što brže doći do kvalitetnih informacija o proizvodima koji ih zanimaju. Internet omogućava kupcu da se nađe u središtu zbivanja te mu jednim klikom postaju dostupne sve poželjne informacije na internetu. Upravo zato što nas od željenih informacija dijeli samo klik miša

Pročitaj više

Što je to SEO optimizacija?

Zanima Vas kako pozicionirati web stranicu na prvo mjesto Googleove tražilice? Odlično! Ovaj post otkrit će vam kako to postići. SEO optimizacija danas je jednako važna kao i sam dizajn i funkcionalnost web stranice. Kad ste se odlučili za izradu web stranice, prije svega važno je da znate što točno želite postići web stranicom i na koji način. Jedna od važnijih radnji za uspjeh web stranice jest kvalitetna SEO optimizacija.

Pročitaj više

Kako napisati blog post?

Imate svoju web stranicu i želite povećati interes za vašim proizvodima i uslugama? Ono što bismo vam mi preporučili svakako je blog unutar Vaše web stranice. Pisanjem blog postova dolazite do novih potencijalnih klijenata, a jedan dio njih vjerojatno će postati Vaši kupci. Kreativno pisanje jedan je od ključnih elemenata marketinga. Znati ispričati priču, voditi ljude kroz tekst i oblikovati sadržaj na način da poziva na akciju, pravo je umijeće. Ne bi li bilo jednostavno da pisac sjedne za laptop, napiše cca 1000 riječi sadržaja koje su mu netom prije pale na pamet, objavi ih i čeka pozitivne reakcije čitatelja? No, pisanje uglavnom tako ne funkcionira, ono je složen proces koji iziskuje mnogo truda, rada, istraživanja i predanosti.

Pročitaj više